28.07.07

Batman versus Zelený sršeň

Srdce vyšetřujeme pohledem, pohmatem a poslechem. Vždy bychom měli zachovávat stejný postup, aby se nám vžil. Systematickým vyšetřením se nejdříve snažíme získat co možná největší počet faktů. Teprve potom se snažíme fakta interpretovat. Začátečník často chybuje tím, že se přespříliš zaměří na nejvýraznější patologický nález a nálezy méně nápadné a někdy závažnější přehlédne.


Pan Božský – konec staré etapy.


Po dlouhých šesti letech končí etapa nesoucí se v duchu pan Božský.
Byla plná touhy, žhavých nocí, letmých pohledů a doteků, pláče a zklamání. Muž, který dokázal dát ženě pocit naprosté jedinečnosti, vyjímečnosti, a který zároveň dokázal vždy včas odejít, věděl,kdy se už neozvat ..

Vaše myšlenky často utíkají k jeho osobě a vy si v duchu říkáte – teď zaber,teď utíkej, teď by byl na mě pyšný. Někdy je to stimulující, někdy naopak devastující.
Nakonec z vás postupně vyprchává touha takového to muže vlastnit. K tomuto poznání vede dlouhá cesta. A na konci této cesty přichází i zjištění, že i Božský je nahraditelný a vy dokážete sama sobě dát pocit svobody, exkluzivity a …

Na konec této cesty jsem došla i já. Dlouho jsem se bála vyjít ze stínu a přijmout zodpovědnost. Přestat hledat cesty úniku a postavit se neúspěchu čelem. Přestat žít z jednoho okamžiku, stále si jej připomínat,trýznit se jím. Postupně získávat zpět své sebevědomí, víru v sama sebe.


Zelený sršeň – začátek nové etapy.


Etapy, která je plná naděje,očekávání, ale taky práce a odříkání.
Zlomové okamžiky přicházejí nečekaně, a i tehdy, když už se delší dobu snažíte svůj dosavadní život změnit, tak vás zaskočí.Zaskočí vás zcela nepřipravené a dokáží vás zmást natolik, že chvílemi se ptáte,zda jdete správnou a lepší cestou. Ale nebýt oné rychlosti,se kterou přicházejí, tak bychom se nehnuli z místa,stále bychom přešlapovali a báli se nahlídnout dál.

Pohled byl nejstarší fyzikální vyšetřovací metodou. Na papyru pocházejícím z období kolem roku 1600 př. n. l. a věnovaném poranění je u popsaných poranění uveden vždy stručný popis jejich vzhledu.


Svobodný, zaměstnanec, angličtina, němčina.
186 - 190 cm, 90 - 100 kg, postava štíhlá, barva očí a vlasů hnědá.
Optimista, extrovert, flegmatik.
Sport, fotografování, posezení s přáteli, výlety.
Motosport, kolektivní hry s míčem, squash, tenis a jiné pinkání, cyklistika.
Fantasy a sci-fi, vědecká,rock, jazz, jungle, techno, hip-hop, house.
Pes.
V bytě, sám. On ji, flirt, heterosexuál.


Už chybí jen zelená škraboška s emblémem :)!

Žádné komentáře: