12.10.07

Fantazie


Muži mají nejvíce mimo manželských aférek v prosinci, zatímco ženy preferují červenec. Což znamená, že vy mnohem intenzivněji prožíváte vánoční svátky.

A jaké jsou to ty nejčastější sexuální fantazie, které vás přivádí do varu??

Sex - je to úžasná věc, respektive činnost. Činnost, při které se můžete maximálně uvolnit. Vyjdou z vás ty nejskrytější a zcela originální vášně a představy. A to až tak originální a vášnivé, že to může šokovat i vás samotnou. To, že nejdete zlatou střední cestou, nýbrž v něčem vybočujete, ještě neznamená, že na rozcestníku k ordinacím bude i poznámka - "Pozor, tady sídlí sexuální úchylačka!"

Dokud vaše milostné hrátky a fantazie neškodí vám a ani vašemu okolí, máte právo si dělat, co chcete. Při sexu (s partnerem) můžete zkoušet vše, co je vám příjemné (i co je příjemné partnerovi), co není zdraví škodlivé a co nezpůsobuje vašemu okolí nějakou újmu.

A co na to kamarádky či sousedé???
Sejde na tom???

A kde jsou tedy ty pomyslné mantinely? Co je ještě zařaditelné do kolonky nevinné a co už zavání žalobou nebo minimálně hospitalizací?

OK: Představujete si, jak se váš partner miluje s jinou. Ve skutečnosti byste to ale nesnesla!
Představy samy o sobě nebezpečné nejsou, tj. nemá cenu zkoumat, kde se ve vás berou.
Sexuální fantazie jsou vlastně svobodnými hrami vaší obrazotvornosti - často však neskutečné a falešné. Poměrně velké procento žen sní o znásilnění, ale to v žádném případě neznamená, že by toužily po tom, aby je v parku přepadl nějaký "sexuální loudil". Spíše tato představuje touhu po odevzdání se energickému, dominantnímu, rozhodnému partnerovi.

S myšlenkou druhé ženy v posteli se partnerovi nesvěřujte, nechte si to pro sebe. Mohlo by se totiž stát, že se nechá unést myšlenkou, že dočasnou návštěvnici přivítáte s otevřenou náručí. A co víc, nedá pokoj do té doby, dokud nedáte svolení k finským hrátkám.

NE: Ovoce zelenina
Dovolím si tvrdit, že to nebudou vitamíny a minerály, co vás na okurkách (a podobných druzích) rajcuje. Bude to spíš jejich tvar, který se ve většině případů blíží k tvarům jejich velkých a růžových penisů.
Bohužel, okurky ani lilky nemají mozek, jazyk a ani ruce. A navíc s mužem máte ještě stále vyšší pravděpodobnost, že si s vámi po orgasmu popovídá, než-li s takovou mrkví.
Takže pokud i nadále trváte po neživé náhradě, tak doporučuji "pomocníka" typu Einstein - jedná se poslední hit a zvládá neuvěřitelných 72 druhů stimulace. Je to takový supermilenec, který vám nezabírá místo v lednici a i jeho životnost je mnohem delší.

NE: Zavřu oči a na chvíli mě přiškrtíš, brouku!
Důvod, proč vás tato praktika vzrušuje, je jednoduchý: škrcení omezí přívod kyslíku do mozku a vy se ocitnete v polohalucinogenním stavu. Jenže když někoho rozpaluje, že vás drží pod krkem (má vás tedy plně vesvé moci), nejspíš bude mít tendenci zajít co nejdál, často až přílišdaleko. Stává se, že tyhle pokusy končí i smrtí.
Naštěstí je v populaci stále vyšší procento mužů, které svým přáním vyděsíte a kteří utečou, a stále vyšší procento kolegů Grulichů, kteří vám rádi pomůžou!

OK: Vzrušují vás starší muži

Není to tak dávno, co mi má kamarádka vyprávěla, že se svým krásným, mladým milencem dosáhne orgasmu jen tehdy, když si představí staršího muže, který ji laská. Vůbec nechápe proč, a také nechápe, proč jsou starší muži označování za oplzlíky. Ona sama by například Conneryho nebo Bartošku z postele nevyhodila.
No, něco na tom bude.
Představovat si prošedivělé pány není žádný hřích, ale když se milujete s mladým mužem, užívejte si to. Požádejte přítele, ať vás něžně sváže.Spoutaná mladým, ale v tuto chvíli mocným a v dobrém slova smyslu „oplzlým“ mužem, kterému věříte a kterého milujete, se možná vzrušíte víc než kdy předtím.






Žádné komentáře: