23.10.07

Romantika je pro slabochy

Výzkumy dokazují, že ženy jsou fyzicky schopné dvaceti orgasmů za hodinu, což by jeden muž mohl tak se třemi čtyřmi kamarády a jednou přítelkyní hravě dokázat.


V neděli večer se zastavil na skleničku můj staronový známý Davcha. Na rozdíl od Mr. Tatrmana mě nikdy žádnou svou "story" neinspiroval, což si teď vysvětluji tím, že to bylo to "staré já", zatímco tentokrát jsem měla tu možnost poznat jeho "nové já".
A na rozdíl od Mr. Tatrmana nebyla také žádná tržní předehra, nýbrž rovnou přešel k věci: "jak ji udělat tak, aby na to nezapomněla?!"

S odpovědí jsem nezaváhala: "zapomeň na romantiku - spoutej ji!!

Milenci přicházejí a odcházejí - často až doslova.
Pokud chceš být jediný mezi ostatními muži, na kterého nikdy nezapomene, zatímco po těch ostatních ani nevzdechne, pokud chceš být milenec, jehož jméno bude mít navždy zvláštní příchuť, pak pro tebe mám jednoduchou radu: bondage."


Někteří si představí tlustého zrzavého chlápka s křivýma nohama v latexové masce (který je chodí dodnes strašit při vzpomínce na začátky importu zahraničního porna do České republiky).
Obecný pojem bondage znamená omezení pohybu, avšak kouzlo bondage se skrývá někde jinde - v psychické oblasti. Je to vzrušení z odevzdání se.

Pojem ligotage, jak říkají Francouzi, je pevně spojen s naší kulturou. Pomyslete na všechny ty slečny se spoutanýma rukama a nohama,jež uchvátil nemilosrdný násilník. Je to také základ erotické literatury a filmu. Jedná se o jednu z našich nejčastějších představ. Ale i tak je bondage stále tabu. A přiznejme si, že v naší sexuálně odvážné době je to minimálně zarážející.
Důvodů se však nabízí hned několik - při takové hře se všichni zúčastnění dostávají na hranici, kde ztrácejí veškeré (nebo alespoň většinu) zábran. Když jste připoutáni například k posteli, tak nemáte strach z toho, že zklamete, nebojíte se, jak se osvědčíte.

Je to zvláštní paradox: můžete protestovat, můžete kňučet, zatímco jste "donuceni" přesně k tomu, co jste dělat chtěli, ale neměli odvahu to říct nahlas. Mohlo by se zdá, že je to pouze jednosměrná hra - dominantní a jemu podřízený jedinec, ale to je omyl. Čím více se jeden odevzdá, tím více ten druhý přebírá odpovědnost.


Jak na to?
1. Slovní bondage
"Zůstaň!!!!" - nejjednodušší a až překvapivě účinná forma. Rozkažte ji, ať se nehýbe, nechte ji, ať prosí o to, co chce. A když neposlechne?!? Samozřejmě - přijde přiměřený trest!

2.Páska přes oči .. svět se zatočí
Pokud ji "připravíte" o zrak, posílíte ostatní smysly a zároveň zvýšíte napětí.
Můžete rozbalit pestrou paletu svých triků, aniž byste museli přemýšlet o tom, jak legračně u toho vypadáte.

3. Punčošky, šátky.. proužky látky
Jsou to věci, které máte po ruce.
Pobídněte ji, ať se pomalu vysvléká .. Je to jen pro vás, dívejte se jí do očí, zatímco ji budete svazovat ruce právě vysvlečenými punčochami. Jedinou nástrahou je skutečnost, že se uzly na těchto materiálech můžou dost nešikovně utáhnout. Věřím, že některé muže by zakončení večera v podobě stříhání jejich oblíbených kravat od Hermés nepotěšilo.

4. Pouta a želízka .. na lepší časy se zablýská
O kovových policejních poutech sní každý, vždyť jsou tak stylová. Bohužel mají několik nevýhod, přičemž tou nejstěžejnější je jejich mechanismus. Můžou se zaseknout, nebo vy můžete ztratit klíček. A komu by se chtělo do hrátek zapojovat zámečníka?!?
Takže doporučuji pravou kůži, její poddajnosti a vůni se nic nevyrovná (koženková pouta jsou pro břídily).

5. Provaz, provázek ... zatahám tě za ocásek
Nesmrtelná sláva - přesně ji vám zručné zacházení s provazem vynese.
S několika málo uzly toho dokážete opravdu hodně. Než svou plně spoutanou milenku zavěsíte ke stropu, může sice chvíli trvat, ale jestliže se rozhodnete, že přesně tohle chcete, budete mile překvapeni, jak daleko se můžete dostat s minimálním úsilím. Provaz musí být měkký a pružný, nesmí být ani příliš slabý, aby se nezařezával do masa, ani příliš silný, aby se s ním daly dělat uzly. Nejlepší je pořídit si provaz opletený nylonem.

6. Přístup
Měli byste si dát záležet i na tom, aby by bylo poznat, že víte, co děláte. Těžko na cvičišti, lehko na bojišti. Takže si zacházení s provazem nejdříve nacvičte, a posléze teprve používejte.
Je dobré si také promyslet, co budete dělat. Dříve než ji spoutáte kotníky k sobě, bylo by vhodné jí svléknout kalhotky.

7. Uzel, uzlík, uzlíček .. spoutaný je mazlíček
Bývalí i současní skautíci by neměli mít s nimi žádné problémy.
Můžete si hrát a přivazovat cokoli k čemukoli dle vaší libosti. Ale měli byste být schopni i v rychlém rozvazovaní, zvlášť v případech, kdy se vrací, samozřejmě nečekaně, její manžel, nebo když začne modrat.


A co dál?

V této fázi je vaše milenka už kvalitně "zabezpečená". Věnujte jí maximální pozornost, vnímejte, co cítí: naslouchejte jejímu dechu, pozorujte, jestli svírá prsty, pokud nemá pásku přes oči, dívejte se jí přímo do nich. Je v tom nejen ohromný náboj, můžete také posoudit, jak dobře si vedete a jestli není potřeba trochu zmírnit.

Začínáme
Pokud jste majitelem delších nehtů, bylo by na místě se přesvědčit, zda jsou dobře pěstěné. Jemně s nimi jezděte po její kůži, dokud se jí nezježí chloupky, měkká oblast kolem pasu je obzvlášť citlivá.
Pokud nehty nemáte, velmi dobře vám poslouží peříčko. Všechno, co má nějakou strukturu, bude mít báječný účinek.
Udeřte ji kožešinou nebo vezměte devítiocasou kočku z měkké kůže a hlaďte ji jejími konci. Pamatujte, máte dvě ruce a můžete ji tedy hladit na dvou místech najednou. Vaše ruce by měly spolupracovat. Vzruchy by se měly vzájemně doplňovat a přivést ji na pokraj šílenství pomocí různých stimulů.

Pro pokročilé
Je na čase si říci něco o vosku. V žádném případě se nenechte inspirovat klipem Enrique Iglesiase, protože barevné a včelí vosky hoří až při vyšších teplotách.
V případě, že začínáte, je dobré svíci držet vysoko nad partnerkou, během svého pádu se vosk o něco málo ochladí. Pro intenzivnější prožitek lze žár vosku zvýraznit chladem.

Drsná hra
Plácání, plácačky, švihání, rákosky ..
Přiměřená míra bolesti může působit mimořádné potěšení: vyplavené endorfiny mají podobný účinek jako opiáty a mohou vás vynést až do nebe.
Mějte na paměti, že kůže bude citlivá a náchylná k modřinám. Na konci„orgie“ se také může stát, že vaše partnerka bude emocionálně poněkud nevyrovnaná. Takže se zdržujte v její přítomnosti a poskytněte jí pocit jistoty a bezpečí.

Ministerstvo zdravotnictví varuje

Do těchto praktik se pouštějte pouze s tím, koho dobře znáte a důvěřujete mu. V žádném případě se do nich nepouštějte opilí nebo v rauši.
Nejlépe uděláte, když na první schůzce nebudete přivazovat svou milenku k těžkému dubovému nábytku, ale začnete něčím méně agresivním, například svázáním končetin.



A jak skončil nedělní večer, tak skončilo i Davchovo "nové já".
Nedokáži však odhadnout, zda ho k tomu vedla představa toho, jak na něj slečna křičí "okamžitě přestaň, ty odporný úchyláku, nebo zavolám policii", či fakt, že nenosí klíče na levém boku, a tak by byl jako nedominantní stále svázaný a zbičovaný..
Za to vím, že je škoda, že jeho "nové já" nebylo na návštěvě déle, protože jeho kombinace s devítiocasou kočkou by zajistila nejen 20 orgasmů!

Žádné komentáře: