20.10.07

O mužských praktikách v nočních putikách

Možná se vám už někdo pokoušel namluvit, že ženám trvá minimálně dvacet minut, než se dokonale vzruší a roztouženě skočí po svém partnerovi. Experimenty na McGillově univerzitě tento dohad vyvrátily. Podle jejich závěrů se totiž ženy rozvášní se stejnou rychlostí jako jejich mužné protějšky, tedy za jedenáct až dvanáct minut .

A o co se ještě muži pokoušejí??
Minulý čtvrtek jsem měla pracovní schůzku s Mr. Tatrmanem. Mluvili jsme o dnešní poptávce trhu, o jeho a mé nabídce trhu a o zahraničních investorech do naší sféry zájmu.
Když tu Tatrman stočil debatu jiným směrem: "jak se dívají ženy na muže, kteří se je snaží sbalit?? Já jsem zjistil, že už dobré dva roky nemůžu žádnou dostat ..!"
Debata o výměně profesionálních informací se stala debatou o výměně informací genetických!

A protože Mr. Tatrman patří k mým dodavatelům inspirací pro mé články, byť nevědomky, tak jsem mu zlehka přiblížila svět interakcí mezi ženami a muži:

1. Dvě vášnivě debatující ženy
u jednoho stolu patří k velmi častým úkazům v nočních podnicích. V žádném případě by neměl muž podléhat klamnému dojmu, že ta ošklivější bude snadno k mání. Úkolem je - rozdělit a opanovat.
Měl by vyčkat okamžiku, kdy "ošklivka Betty" půjde na WC, a zaútočit. Nebát se lichotit! Je výhodné mít komplice, který by se postaral o její kamarádku, až se vrátí.
Muž by se ji měl snažit urvat co nejvíce pro sebe - fotbálek, šipky, pomoc při výběru skladby z jukeboxu, tanec, společná cesta na toalety, vše, co ho napadne. Není špatné navrhnout změnu lokálu a jako nejlepší prostředek k přesunu použít taxík. V této chvíli by už všechny zúčastněné strany měli tušit a pomalu si vybírat scénář dnešní noci.

2. Zoufalé spolužačky
a třídní srazy po několika letech. V první řadě by se měl muž zaměřit na spolužačky, se kterými si již kdysi dávno užil. Nostalgie bude hrát pro něj. Určitě nějaká z karamádek bude chtít zavzpomínat, a to nejen za stolem v reštice. Pokud muž na této linii neuspěje, je nutné se přesunout na linii druhou. Jedná se o ženy, které zasvětily svůj život práci a na soukromý život nezbývá čas, nebo jen mají na muže smůlu. A v čem je ten trik??? Pár fotek z rodiných alb - svatba, děti - a ženy splachují svou poslední ostražitost alkoholem. Dostat je do postele je jednodušší než ovládání mikrovlnky.

3. Sport bar
a dvě možné varianty průběhu. V jednom případě se může jednat o sportovní fanatičku, a v tom druhém je tu proto, že ostatní podniky mají zavřeno. Kam ona žena patří zjistí muž prostou otázkou: "co říkáš na dnešní zápas?" Pokud se pustí do rozboru zápasu, má muž vyhráno a může uplatnit řadu svých teoretických i praktických znalostí týkajících se zeleného trávníku. Pokud naopak projeví znechucení, je nutná dávka empatie: "to jsem rád, že tu nejsem jediný, kdo se nudí. Jsem tu s partou, ale jak vidíš, s těma se momentálně o ničem jiném než o fotbale bavit nemůžu!"
Závěrem snad jen, muži jsou sice kvalitní hráči, ale i detaily typu "Jóóó" ve chvíli, kdy Ládík vstřelil gól, by mohli slibně rozehranou komedii změnit v tragedii.

4. Dámská jízda
a ženské chichotající se u vedlejšího stolečku, tak nahlas, že neslyšíte vlastní myšlenku, má muž další šanci na noc plnou sexu. Ale i v tom případě existují dvě pravidla přístupu: to první praví, že pokud zde slaví jedna žena narozeniny, tak největší pozornost věnovat právě jí. To druhé praví, pokud neslaví nikdo, pozornost věnovat všem rovnoměrně. Trocha vulgarity neuškodí, ba naopak. Navíc, pokud se muž bude snažit vyprovokovat v takovéto společnosti nějakou sázku, tak vzájemné hecování povede k tomu, že ženy budou dělat věci, které by za "normálních" okolností neudělaly.
Dámská jízda sebou nese i další bonus - většinou se nejedná o kamarádky, nýbrž jen o kolegyně, takže muž má šanci do postele dostat do postele více žen.

5. Alkoholička
už sice obcuje s démonem Alkoholem, ale mezi muži se najdou i tací, kteří to rádi s "mrtvým masem". Takovou ženu pozná každý muž hned. V první fázi vzpomíná na svá lepší léta, ve druhé fázi spílá mužům a ve třetí fázi si brebentí něco pro sebe a láme do sebe jednoho panáka za druhým. Ve tomto třetím dějství většinou nastupuje mužovo nadržené já a objednává pití pro dámu. S lichotkami se pytel roztrhnout pytel nemusí, stačí, když dotyčný bude slušný a řekne, že okamžitě poznal, že sem nepatří a že změna lokálu by prospěla jim oboum.
I tato situace má svůj bonus a je lepší mít po ruce sáček, kyblík ...

6. Uklizečka nádražního bufetu
NE! Je to až tak zlé?!? V tomto případě zbývá jedině jediná rada - domů, do křesla, opít se do němoty a zapomenout na sex!!


A když nic nezabere???
Tak si počkat, milý Tatrmane, na smrt. Nechat se spálit a vystřelit z děla. Je to nejen velmi působivé, ale i efektivní - je tolik možností, kam tě vítr zavane! :)

Žádné komentáře: