26.08.07

Jak to skoulet s koulemi


Analýza párů, které spolu měly pohlavní styk hned první noc po seznámení, prokázala, že každých dva a půl cm mužovy výšky mu přidá v očích ženy na atraktivitě pět procent.

Ale jak to pak pokračuje?

Do nedávna jsem si myslela, že jedině ženy jsou ty, které si dělají starosti s tím, zda jsou v posteli dostatečně sexy, zda tempo jimi udané je to správné, zda je lepší pro vyniknutí pevnosti prsou ta či ona poloha, a nebo zda použitý kondom není příliš "osvěžující" a zda to "vydrží".
Naivně jsem žila v přesvědčení, že muži fungují jen mezi světem "chci a nechci" a sex si prostě užívají a mozek vypínají.

Ale pak jsem se seznámila s Patrikem. Patrik byl úžasný milenec. Milování s ním bylo po všech stránkách dokonalé - vášeň, spontánnost, fantazie ...
Až jednou zůstal zatvrzele v tričku a ne a ne si ho sundat. Hlavou mi běhaly myšlenky typu - je mu zima, chce být nedostupný nebo úplně něco jiného??? - ale nechtěla jsem se vzdát.
Po zjištění, že jsem neústupná, zaprosil: "mohli bychom nejdřív zhasnout?" Teď byl zase neústupný on.
A tak jsem zhasla. Avšak se "rozsvítilo" někde jinde - co se děje?!?
O pár hodin později mi Patrik sdělil, že ty přesčasy v práci nesvědčí jeho tělu a že přibral pět a půl kila a že nechtěl, abych ty jeho "špeky" viděla (a vlastně ani on sám).
V ten okamžik jsem si uvědomila, že i muži mají své úzkosti a strachy. A co víc, že i oni je řeší!

O dalších pár hodin jsme seděli na balkóně, popíjeli a vedli diskuzi na téma "čeho se může bát váš drahý, když s vámi leží jen tak nahý".

A tady je pár postřehů:

1. "Baví ji to se mnou?"
Každému muži se tato pochybovačná otázka honí v hlavě - před, v průběhu, po. A neuklidní ho ani vaše uvolněné a slastné vzdechy či škrábance na zádech.
Muži rádi podávají stoprocentní výkon.
A co je povzbudí?
Otevřenost. Povíte-li mu, co se vám líbí a co očekáváte, tak získá pocit, že vás nemůže zklamat!

2. "Proč zavírá oči?"
Je bezesporu rozdíl, když slastně mhouříte oči a necháváte se unášet na vlně rozkoše, než když je sevřete tak pevně, že se vám krabatí čelíčko a v duchu se probíráte slevovým katalogem v "dé emku". To pak muži nezbývá nic jiného než se opít a rozbrečet se.

3. "Co si asi tak pomyslí, když budu mluvit sprostě?"
Ženy, jsou v očích hlavně některých mladších mužů, citlivky. A to je vede k názoru, že vyjádření jejich vlastních tužeb a přání poněkud peprnějším způsobem, by na ženském líci vykouzlilo růž a v očích pohled "jdi domů, ty úchyle!".
Řešení je velmi jednoduché a prosté - zahodit stud a začít sama. A hlavně, nešetřit detaily!

4. "Chutná jí mé sperma?"
Co dodat .. Nikomu by nechutnaly splašky z bufetu od pukavce, takže pokud někdy něco podobného mužské tělo vyprodukuje, tak nenutit!!

5. "Hm, co když poté usnu?"

Milostná dohra beze slov - tak v tomto momentu se dočkáte od muže maximální vděčnosti!
(A to ani v případě, že si najednou všimnete jeho tetování, které se vám zalíbí a máte potřebu to s ním probrat ze všech světových stran!!)



A na závěr jeden postřeh od Rocca Siffrediho:

"V soukromí se třemi ženami najednou nikdy nesouložím. Je to příliš vyčerpávající!"
(a to přitom jeho podání vodních sportů vyráží dech nejednomu ze sportovců)





















Žádné komentáře: