25.08.07

Na skleničku a "tak"


Zdá se, že svět ženských orgasmů je pro muže stále velkou neznámou. Avšak nejen pro muže, ale někdy i pro ženy samé.

Asi před měsícem jsem byla s kamarádkou na "kávičce". Někdy mezi testem z kardiologie, druhým borůvkovým řezem a novinkami ze Zary z ní vylezlo, že nemívá orgasmus. Že vyvrcholení se dočká pouze tehdy, když se napije. Tím napije myslela minimálně dvě dvojky červeného.
Sex bez alkoholu pro ni nemá ty správné grady, nedokáže se uvolnit.

Touto informací mi naprosto vyrazila dech. Pokud by jedna z nás měla vypadat jako ta " s těmi sexuálními problémy", tak v žádném případě by ukazováček nemířil na ni.

Později mě tato informace donutila se zamyslet - kolik skleniček ještě ženské tělo snese, aby proběhlo kvalitní "a tak".
Začala jsem u sebe. Když já se napiju, tak spolehlivě odpadnu (přeci tak moc nepiju .. ?!?).
A co ostatní?? Existuje nějaká zlatá střední cesta, která by je zavedla bezpečně do 7. nebe???
Ke každé ženě patří nějaká ta mililitrová hodnota a je stejně tak individuální jako ona dotyčná. Zatím co některé ženy si užijí maximální orgastickou smršť po necelých dvou long drincích,naopak jiné sice pocítí po skleničce jisté zvýšení apetitu, ale zároveň jim klesá "citlivost".

Má dlouholetá spolubydlící se sama zařadila do druhé skupiny: " Když se dostanu do náladičky, dokážu se více uvolnit. Jsem schopná partnerovi předvést striptýz ve spodním prádle ala rybářská síť a zkusit inovace ala kamasutra strana 45. Avšak bez orgasmu. Sice jsem velmi vzrušená, ale k orgasmu nedospěju."

Do skupiny číslo jedna se naopak bezděčně zařadila asi tak dvacetiletá dívenka. Ta seděla na baru se svou kamarádkou, ne o moc starší, a živě jí líčila, jak se se Milanem vyspala po čtyřech litrech vína a pár panácích, a že to v podstatě ani jinak nepraktikuje.

V čem je tedy to kouzlo alkoholu?
Kristýna to dle mého vystihla naprosto dokonale: " prostě hodíš veškeré starosti za hlavu!"
Kdy jindy by měla být hlava lehčí, než-li právě při sexu ..
V daném momentě neřešíte, zda máte dokonalou postavu, či zda jste dostatečně sexy a nebo zda ta či ona poloha je "in".
Prostě a jednoduše se bavíte, oddáváte se kouzlu okamžiku, spaluje vás touha a vášeň.

A nemůže tomu "a tak" předcházet něco jiného??
Může! Pokud se vám při po první skleničce klíží oči, nepropadejte panice, a své hormony štěstí si jděte uvolnit např. na parket.

Ale tak jako mince má dvě strany, tak i alkohol má tu svou lepší a horší stránku.
Tu horší nedávno poznala kamarádka Klára. "Probudila jsem se s příšernou bolestí hlavy, v puse jsem měla jak ve vydýchané posilovně a řasenka mi vytvořila nesymetrické kruhy kolem očí. Jedno oko jsem rozlepila dřív jak druhé, to očividně vědělo, co ho čeká za šok - ležela jsem nahá v úplně cizí posteli. A neležela jsem tam sama! Rychle jsem zavřela obě oči a se stejnou rychlostí jsem vzpomínala, co se včera večer dělo - bar, pár koktejlů, pár panáků, pocit vysoké žádanosti, odchod se známým své kamarádky. Otevřela jsem oči podruhé a s pocitem, že za střízliva bych se za tím to pánem ani neotočila, jsem si posbírala oblečení a tiše vypadla."

Vražednější kombinaci však zažila další z mých kamarádek. K alkoholu a vysokému sebevědomí se připojil i sex bez ochrany.
V pět ráno mě vzbudila s tím, že jí jde o život. Pocit zdatné pornoherečky vystřídaly obavy, zda není těhotná a zda něco nechytila. Díky bohu, vše dopadlo dobře, a už mě nikdy v ranních hodinách nebudila.

A co na spojení alkohol a žena říkají muži??
Kolega pravil: "s opilou ženou bych se nemiloval. Chyběl by mi pocit, že po mně opravdu touží! A navíc nesnáším, když s ženy při líbání táhne alkohol."


Takže závěrem: všeho s mírou a pepinem!





Žádné komentáře: