30.08.07

Sex, sex a zase ten sex


Lidem, kteří se jednou až dvakrát týdně oddávají sexu, koluje v krvi více imunoglobulinu A, který posiluje imunitu těla.

Proto si muži tak často tlumočí náš mírný zájem jako okamžité pozvání do postele????

Ve středu jsem si zašla s kamarádkou Klárou na skleničku do baru.
Naše skleničky začínají vždy stejně - oblíbený podnik, oblíbený drink, oblíbená značka cigaret.
Naše skleničky končívají většinou i stejně - přesun do dalšího oblíbeného podniku, kde necháváme duši na parketu za zvuků našich oblíbených hitů z mládí i současnosti.
Ono "většinou" se týká mužů. Někdy se totiž dámská jízda změní v jízdu dámy a páni (ukončete výstup a nástup, dveře se zavírají, přístí stanice Lužiny).

Bylo tomu tak i tuto středu.

Když jsem Kláru vyzvedávala před jejím bytem, už její omluvné mávání mi mělo signalizovat, že se na náš tah kvalitně připravila. A když jsme se pohodlně usadily na baru, tak ani ne za dvacet minut se ukázalo, jak moc kvalitní ona příprava byla. Před námi se objevily dva panáky se slovy " od tam toho pána".
Onen pán očividně zaznamenal Klářiny nové šaty, mini šaty rudé barvy bez ramínek, a její nové páskové "Blahniky" a obličej zdobený kouřovými stíny a rudými rty.
Klára si na první pohled všimla, že onen dotyčný je celkem sympaťák, na ten druhý ji přišel poněkud povědomý. Ano, vždyť je to Petr, který nastoupil asi před měsícem do jejich firmy a má kancelář o 3 dál, než-li je ta její.
Slovo dalo slovo a už jsme se přesouvali společně na soukromý večírek Petrova kamaráda.
Večírek a ani osazenstvo mě moc neoslovilo, takže jsem se rozloučila a spiklenecky mrkla na Kláru "dej vědět, že jsi dorazila vpoho".

Ráno mě probudil telefon. Volala Klára a já se nestačila divit.
Večírek byl skvělý, uvolněná atmosféra, tancovala s Petrem do ranních hodin a vypili několik lahví vína. Kolem čtvrté ranní ji nabídl, že by mohla přespat u něj. Na což kývla, protože přeci jen byla unavená, nechtělo se jí schánět taxíka a ani vydávat nekřesťanské peníze za tři kilometry.
Avšak, jen co se uvelebila v posteli, Petr se na ni vrhl. V tu chvíli se prý nestačila divit ona a vyskočila s výrazem v očích, ve kterém se mísila zlost, překvapení a vyhrkla: "ty jsi si myslel, že se s tebou vyspím?". Petr se díval prý obdobně a jen odvětil: "a co sis myslela, sakra, ty??"
Tak tam prý na sebe chvíli koukali a Petr si pak sbalil deku a polštář a spal v obýváku.

Mají ženy po třicítce zkreslené představy o stejně starých mužích, když si myslí, že rozdávají pozornost zdarma a těší je flirtování pro nic za nic? Nebo je to tím, že mají naopak zkreslené představy muži, kteří čekají, že žena, která přijme drink a tancuje s ním celou noc tělo na tělo, je natolik moudrá, že ví, že mu slíbila noc plnou sexu a neřesti??

A co na to výzkumy???
Obě pohlaví se navzájem podceňují. Muži často přeceňují zájem žen o sex. Naproti tomu ženy podcení fakt, že po spočinutí mužského zraku na jejich výstřihu, nohou, téměř jistě myslí jen na jedno (a svíčková od maminky to rozhodně není).
Přitom je to otázka devadesáti sekund, zda se rozhodneme o tom, zda nás dotyčný či dotyčná přitahují.
Padesát pět procent dojmů, které o vás druzí sbírají, pochází z vašeho body language a čtyřicet procent z tónu, rychlosti a zbarvení vašeho hlasu.
Takže v prvním momentu opravdu nehraje roli, zda vaše odpověď je skutečně tak vtipná, jak jste chtěla. To přijde na řadu až o pár desítek minut později.

A jak to vypadá, když flirtují muži a když flirtují ženy???
Ženské hrátky jsou (dle mého) mnohem pestřejší. Chce-li žena drink, tak stačí si pohrávat s prázdnou sklenicí. Dle dané situace mění žena svůj hlas, smích, chůzi.V neposlední řadě je to "nevychované" nepozdravení na rozloučenou. Proč nedat tímto způsobem muži najevo, že se nevidí naposledy ..
Pokud flirtují muži, tak většinou žena lehce nechápe. Muž totiž vysílá signály svému okolí, něco jako zastrašování protivníka. Ano, to jsou ty klíče od auta a mobily na stolech. Je to jistý projev majetku a moci.
Ať už muž zvolí jakoukoli taktiku (stačí i něco opravdu prostého, např. upravení kravaty, rozepnutý knoflíček), tak v důsledku jde o to, upoutat vaši pozornost.


Základem však je, že každé flirtování by mělo mít úroveň.
Ujistit se, že se oba pohybujete na stejné vlnové délce, a v žádném případě toho druhého do ničeho nutit.




Žádné komentáře: